Hej i Vårsolen....

Här kommer en liten avisering, om att det, utöver astrosoulflowS blogg, finns mer att läsa på LÄR DIG ASTROLOGI. En liten påminnelse ifall någon, eller några har missat.....

Läs mer
2024 ~ Välkommen till det nya året Väduren

Där andra hälften av 2023 sannolikt bjöd på många nya insikter och möjligheter, med behov att uttrycka självständighet. Kvaliteter som du nu tar med dig in i 2024, där dörren till förnyelse står mer vidöppen än på bara lite på glänt!

Läs mer
2024 ~ Välkommen till det nya året Oxen

Ett år för att släppa på ansvar, släppa föråldrade förväntningar och plikter som tynger. Också en tid för att utveckla och lära känna din dolda sida. Ett år för nystart och nya möjligheter!

Läs mer
2024 ~ Välkommen till det nya året Tvillingen

Ett år med mer kraft för att ta dig över och förbi tidigare upplevda hinder. Också en tid för att släppa på det allvarsamma, kanske ta en långsemester, lägga dig på stranden och andas ut, bara vara. Ett år för andlig tillväxt och kontemplation!

Läs mer
2024 ~ Välkommen till det nya året Kräftan

Ett år när du seriöst utvecklar och utformar din karriär, finner nya arbetssätt eller helt byter arbetsuppgifter. Den första delen av året bär support för att utveckla och vidga stöd från dina kontaktnät. En bra tid för gott samarbete!

Läs mer
2024 ~ Välkommen till det nya året Lejonet

Glädje och tillförsikt, ett år som verkligen uppmuntrar, att på riktigt, följa din inspiration! Ett år för möten med nya människor, nya platser, lära nytt som radikalt kan förändra tankar och livsfilosofin.

Läs mer
2024 ~ Välkommen till det nya året Vågen

Ett år som lär dig mer om vem du är i relationer. Det samtidigt som det finns styrka, uthållighet och tålamod som hjälper dig att ta dig igenom grundjobbet för något du ser i framtiden.

Läs mer
2024 ~ Välkommen till det nya året Skorpionen

Ett år med utmaning att finna balansen mellan arbete och vila. Samtidigt som det ges mer tydlighet om vad som är värt att investera i, och det som inte är värt att investera i. Lär dig nya positiva saker om företagande (om du inne på det).

Läs mer
VENUS ÅTERKOMST

Den 22 augusti återvänder Venus som morgonstjärna. Mytologiskt sägs det att dagarna för Venus återkomst bjuder på en särskild positiv kraft.

Läs mer
VARMT VÄLKOMMEN TILL NYBÖRJARKURS I ASTROLOGI

Premiärkurser i astrologi, så kul att fått inbjudan att hålla i två astrologikurser för nybörjare där alla är varmt välkomna. En kurs i natursköna Asige (strax utanför Falkenberg) och en kurs i centrala Stockholm. 

Läs mer