JUPITER I TECKEN


Jupiter i väduren är spontanitet och entusiasm. En rättfram och självmotiverad natur som går sin egen väg, en frihetssökande pionjär som längtar efter spänning och dynamik med passionerad vision!


Jupiter i oxen förstår värdet av målmedveten planering, arbetar metodiskt för att nå uppsatta mål. Gläds och njuter av det goda i livet oavsett om det gäller middag hemma, restaurangbesök eller stort kapital på banken.


Jupiter i tvillingen ser utbildning och informationssökande som en viktig faktor i livet. Ett nyfiket och aktivt sinne som gärna delar kunskaper med andra. Vill sprida  tankar och idéer i många riktningar.


Jupiter i kräftan är värme och generositet. En humanitär personlighet som tar andra under sina vingar. En familjekär och kreativ placering för jupiter. Placerad i kräftan stärks inre processer, vilket, i sin tur skänker förståelse och förlåtelse in i livet.


Jupiter i lejonet är välvillig, ärlig och generös, med stor passion, kreativitet och levnadsglädje. En placering som bringar ledarförmåga och viljestyrka –  sprider ljus in i mörkaste vrår!


Jupiter i jungfrun är praktisk, saklig och jordnära. Besitter metodisk skicklighet att närma sig uppsatta mål, med parollen att ”förena nytta med nöje”. Stor källa för uppriktig hjälpsamhet, tillsammans med en särskilt god förmåga att skilja ”agnar från vetet”.


Jupiter i vågen är tillmötesgående, sympatisk och sällskaplig. Bra på att hantera knepiga situationer som kräver diplomati,  stor önskan att skapa fred och harmoni i välden.


Jupiter i skorpionen förstärker intuitiv förmåga. Här är jupiter förstoringsglas åt skorpionen, tecknet som förbinds med djupa psykologiska aspekter, tabu och mystik. Stor förmåga och mod att lyfta och sätta ljus på obekväma sanningar!


Jupiter i skytten är öppen och generös, uppskattad för humor, visdom och positiv livssyn. Gillar att resa, att uppleva andra kulturer och tar tillfället i akt så snart möjligheten ges. Söker sig till platser och människor för inspiration, söker möjligheter att lära nytt och mer.


Jupiter i stenbocken är seriös, ärlig och ambitiös. Föredrar att arbeta långsamt, tryggt och säkert mot uppsatta mål. Axlar mycket ansvar, ofta mer fokus på arbete än på nöjen.


Jupiter i vattumannen är vidsynt och fördomsfri, en stor humanist med önskan att bidra till mänsklighetens bästa. En rebell och frihetskämpe som sammankopplar egna mål med andras bästa, gällande djur, natur och andra människor.


Jupiter i fisken driver frågor från hjärtat snarare än intellektet. En placering som ger stark intuition och medkänsla som delas med behövande. En vänlig och kärleksfull plats för jupiter.