JUPITER I TECKEN


Jupiter i väduren är spontanitet och entusiasm. En rättfram och självmotiverad natur som går sin egen väg, en frihetssökande pionjär som söker spänning och dynamik i tillvaron. Här finns vågade och passionerade visioner!


Jupiter i oxen inser värdet av att planera målmedvetet och arbeta metodiskt för att nå uppsatta mål. Gläds och njuter av det goda i livet, oavsett om det gäller middag hemma, restaurangbesök eller se över sitt kapital på banken.Jupiter i tvillingen ser utbildning och informationssökande som en viktig faktor i ditt liv. Ett nyfiket och aktivt sinne som gärna delar kunskaper med andra. Sprida olika tankar och idéer i många riktningar.


Jupiter i kräftan är värme och generositet. En humanitär personlighet som tar andra under sina vingar. En familjekär och kreativ placering för jupiter. En tillgång som stärker de inre processerna, vilket, i sin tur skänker förståelse och förlåtelse för livet.


Jupiter i lejonet är välvillig, ärlig och generös, med mycket passion, kreativitet och levnadsglädje. En placering som bringar ledarförmåga, passion och viljestyrka – som sprider ljus in i de mörkaste vrår!


Jupiter i jungfrun är praktisk, saklig och jordnära. Besitter metodisk skicklighet att närma sig uppsatta mål, med parollen att ”förena nytta med nöje”. En stor källa för uppriktig hjälpsamhet, tillsammans med en särskilt god förmåga att skilja ”agnar från vetet”.


Jupiter i vågen är tillmötesgående, sympatisk och sällskaplig. Bra på att hantera knepiga situationer som kräver diplomati, stor önskan att skapa fred och harmoni i välden.


Jupiter i skorpionen förstärker den intuitiva förmågan, arbetar som ett förstoringsglas åt skorpionen - tecknet som förbinds med djupa psykologiska aspekter, tabu och mystik. Förmåga att lyfta fram och sätta ljus på obekväma sanningar.


Jupiter i skytten är öppen och generös, uppskattad för humor, visdom och en positiv livssyn. Gillar att resa och att uppleva andra kulturer, tar tillfället i akt så snart det finns möjlighet. Söker sig till platser och människor där det hittas inspiration och möjligheter att lära nytt och mer.


Jupiter i stenbocken är seriös, ärlig och ambitiös. Föredrar att arbeta långsamt och säkert mot uppsatta mål.
Axlar mycket ansvar, arbetar hellre än riktar fokus på nöjen.


Jupiter i vattumannen blir vidsynt och fördomsfri, en stor humanist som vill att bidra till mänsklighetens bästa. En rebell och frihetskämpe som sammankopplar sina mål med andra människor.Jupiter i fisken driver frågor från hjärtat snarare än från intellektet. En placering som ger intuition och medkänsla som vill delas med behövande. En kärvänlig plats för jupiter.