URANUS I HUSPLACERING

 

Nedan följer en beskrivning av Uranus i husplacering. Uranus tillbringar ca 7–8 år i varje stjärntecken därför gäller tolkningen av uranus i tecken för en hel generation. För en mer individuell tolkning tittar du på uranus husposition.

URANUS PERIODER I TECKEN

 Väduren (2010 -2018)
Oxen (2018 - NU TID)
Tvillingen (1941 - 1949)
Kräftan (1948 - 1956)
Lejonet (1955 - 1962)
Jungfrun (1961 - 1969)
Vågen (1968 - 1975)
Skorpionen (1974- 1981)
Skytten (1981 - 1988)
Stenbocken (1988 - 1996)
Vattumannen (1995 - 2003)
Fiskarna (2003 - 2011)

Uranus i 1: a huset sticker ut från mängden, individualisten som strävar efter frihet och som omfamnar nya idéer. Besitter samhällsengagemang och politiskt intresse, men som kan bli oförutsägbar och göra helomvändning på stående fot!

 

Uranus i 2: a huset är oväntade och plötsliga förändringar gällande ekonomin. Säkrad ekonomi i ena stunden, men som försvinner i nästa. Kanske oroar, ekonomiska upp- och nedgångar inte speciellt mycket eftersom uranus  är riktad mot framtida projekt, snarare än att fastna i oro för framtiden.


Uranus i 3:e huset är snabbtänkt, med originella idéer. Skarpsynt! En god placeringarna för uranus som öppnar upp för bredare och vidare syn på tillvaron.


Uranus i 4:e huset indikerar okonventionell uppväxt. Väljer kanske att leva kollektivt senare i livet, annorlunda idéer gällande familjeliv och hem.


Uranus i 5:e huset är ovanlig och okonventionell kreativa förmåga och konstnärlig talang, något som också överförs på barnen. Söker sig till det vetenskapliga eller metafysiska.


Uranus i 6:e huset visar ett ovanligare eller annorlunda arbete eller vardagsliv. Där saker och ting inte följer sedvanlig planering eller struktur. Ett vanligt nio-till-fem-jobb kan te sig tråkigt och besvärligt när uranus placerat sig i detta hus.


Uranus i 7:e huset indikerar ovanliga förhållanden och relationer (kärlekspartners och/eller affärspartners).
Trivs som bäst i otvungna och obundna relationer.


Uranus i 8:e huset antyder fascination för det metafysiska, ockulta och för forskning. Gillar förändring, och välkomnar  transformation.


Uranus i 9:e huset besöker gärna ovanliga och främmande länder och platser. En utforskande och äventyrlig placering för uranus!


Uranus i 10:e huset är upprorisk natur som väljer mer okonventionell karriär. En individualist som vill gå sin egen väg!


Uranus i 11:e huset är ovanliga önskemål om vad som vill uppnås med vänner. Lockelse för originalitet, det excentriska och säregna där vänner ofta kopplas med det ockulta och andliga. Här öppnar uranus för en bred och vid syn på tillvaron.


Uranus i 12:e huset visar stark intuition och utomjordisk vägledning. En källa för kreativitet och uppfinningsrikedom, en stor inspirationskanal för omvärlden.