MARS I TECKEN


 

Mars i väduren är entusiastisk och energisk, hanterar livets utmaningar med självförtroende och positiv attityd. Goda ledaregenskaper och självständighet - en ”go and get it” personlighet som besitter mod, viljestyrka, fysisk uthållighet och handlingskraft.


Mars i oxen kan ge ett yttre som först verkar fogligt och snällt, men som inte alltid är så medgörlig och mjuk som första anblicken antyder. Placeringen är viljestyrka och envishet, men när bollen väl satts i rullning stoppar inget - ihärdighet är styrkan!


Mars i tvillingen är många idéer, med fallenhet för att hålla många bollar i luften. En mångsidighet som blandas med kvickt och omedelbart intellekt. Största fienden är tristess. Placerad i tvillingen ges mars två svärd, en snabb tunga och en kvick hand!


Mars i kräftan skyddar och vårdar, bekämpar orättvisor och värnar hemlandet. Vill möta inre egna känslor på djupet. Är lugn styrka som ger omtänksamhet, värme och beskydd.


Mars i lejonet är orädd och självständig. En passionerad och generös ledare som gärna står i centrum. Mycket eld energi!


Mars i jungfrun är skarp och analytisk med driv för det perfekta. Gillar scheman och rutiner. Ser snabbt saker och ting som behöver omorganiseras och effektiviseras i omgivningen. En god påminnelse är att inte glömma dela arbetsbörda med andra!


Mars i vågen ger stark önskan om balans, harmoni och rättvisa. I vågens luft tecken är mars främsta vapen idéer och ideal som kommuniceras med stort engagemang för önska om att skipa mer rättvisa i världen.


Mars i skorpionen är passion, engagemang och beslutsamhet! En välutvecklad intuition och magkänsla som snabbt snappar upp underliggande strömningar i omgivningen. Kan komma med stridigheter, men som förknippas med viljestyrka och civilkurage.


Mars i skytten är öppen, utåtriktad och äventyrlig. Behöver mycket frihet, men är en inspirationskälla för andra. En intensitet som stundom kan bli överväldigande för andra, trots bakomliggande omtanke och ärlighet med det som förmedlas. Mars trivs i skytten som ges en extra boost för sin kämpaglöd!


Mars i stenbocken ger ett disciplinerat, allvarsamt och bestämt uttryck. Är pålitlig, självständig och målinriktad. Förmåga att prestera och att arbeta hårt. En välplacerad mars!


Mars i vattumannen är intellektuell kvickhet med många idéer runt vetenskap och det metafysiska. Kan agera rebelliskt eller upproriskt, landa i heta argument och debatter. Skräms inte för att stå upp för sin sak!


Mars i fisken är en känslig individ som inte uppskattar gräl eller konflikter, men som besitter stora resurser när andra är i behov av hjälp. Mycket energi för att materialisera inre elden till ett kreativt uttryck: sång, dans etc…