MARS I TECKEN


 

Mars i väduren är entusiastisk och energisk, hanterar livets utmaningar med självförtroende och en positiv attityd. Goda ledaregenskaper och självständig. En ”go and get it” personlighet som besitter mod, viljestyrka och fysisk uthållighet.


Mars i oxen kan ge ett yttre som först verkar fogligt och snällt, men som inte alltid är så medgörlig och mjuk som första anblicken kan antyda. Placeringen är viljestyrka och envishet, men när bollen väl satts i rullning stoppar inget - ihärdighet är mars styrka i oxen!


Mars i tvillingen är många idéer, med fallenhet för att hålla många bollar i luften. En mångsidighet som blandas med ett snabbt och omedelbart intellekt där den största fienden är tristess. Placerad i tvillingen får mars två svärd, snabb tunga och kvick hand!


Mars i kräftan skyddar och vårdar, bekämpar orättvisor och värnar hemlandet. Möter inre känslor på djupet. Är lugn styrka med omtänksamhet, värme och beskydd för de behövande.


Mars i lejonet är orädd och självständig. En passionerad, eldig och generös ledare som inte drar sig för att stå i centrum. 


Mars i jungfrun är skarp och analytisk med driv för det perfekta. Gillar scheman och rutiner. Snabb att se saker och ting som behöver omorganiseras och effektiviseras. En god påminnelse för mars i jungfrun är att inte glömma dela arbetsbördan med andra!


Mars i vågen ger stark önskan om balans, harmoni och rättvisa. I vågens luft tecken är mars främsta vapen idéer och ideal som kommuniceras med stort engagemang med önskan om att skipa rättvisa i världen.


Mars i skorpionen är passion, engagemang och beslutsamhet. En välutvecklad intuition och magkänsla som snabbt snappar upp underliggande strömningar i omgivning. Kan komma med stridigheter, men förknippas samtidigt med viljestyrka och civilkurage.


Mars i skytten är öppen, utåtriktad och äventyrlig.  Frihetssökande, och är inspirationskälla för andra. Besitter  intensitet som stundom kan bli överväldigande för andra, trots att det finns bakomliggande omtanke och ärlighet med det som förmedlas. Mars trivs i skytten som ges en extra boost till sin kämpaglöd!


Mars i stenbocken är disciplinerat, allvarsamt och bestämt. Är pålitlig, självständig och målinriktad. Förmåga att prestera och att arbeta hårt. I Stenbockens tecken trivs mars!


Mars i vattumannen är intellektuell kvickhet med många idéer gällande vetenskap och metafysiska. Placerad i vattumannen kan mars agera rebelliskt eller upproriskt, landa i heta argumentationer. I vattumannen vet mars hur man står upp för sin sak!


Mars i fiskarna blir mars känslig, uppskattar varken gräl eller konflikter. Placerad i fiskarna är mars resurs för att hjälpa andra.  Här finns mycket energi för att materialisera inre elden till ett kreativt uttryck: sång, dans etc…