MARS I TECKEN

 
Mars i väduren 

Entusiastisk och energisk, hanterar livets utmaningar med självförtroende och positiv attityd. Ledaregenskaper och självständighet. En ”go and get it” personlighet med mod, viljestyrka och fysisk uthållighet.

Mars i oxen

Ett fogligt och snällt yttre, men som inte är så medgörlig och mjuk som första anblicken  kanske antyder. Här finns viljestyrka och envishet, när bollen satts i rullning finns det inget som stoppar - ihärdighet är ordet!

Mars i tvillingen

Många idéer, kan konsten att hålla många bollar i luften. En mångsidighet blandat med snabbt och omedelbart intellekt och där  största fienden är tristess. Placerad i tvillingen får mars två svärd, snabb tunga och kvick hand!

 
Mars i kräftan

Skyddar och vårdar, bekämpar orättvisor och värnar hemmet. Vågar möta inre känslor på djupet. Är lugn styrka förknippad med omtänksamhet: värme och beskydd för behövande.


Mars i lejonet

Orädd och självständig. Passionerad, eldig och generös ledare som gärna står sig i centrum. 

Mars i jungfrun

Skarp och analytisk med driv för det perfekta. Gillar scheman och rutiner. Snabb med att hitta det som behöver omorganiseras och effektiviseras. En påminnelse är att inte glömma dela arbetsbörda med andra.

Mars i vågen

Stark önskan om balans, harmoni och att skipa rättvisa. Idéer och ideal som kommuniceras med engagemang. 

Mars i skorpionen

Passion, engagemang och beslutsamhet. Välutvecklad intuition och stark magkänsla. En del stridigheter, men förknippas också med viljestyrka och civilkurage.

Mars i skytten

Öppen, utåtriktad och äventyrlig.  En inspirationskälla, också  intensitet som stundom kan vara överväldigande för andra trots om det finns bakomliggande omtanke och ärlighet med det som förmedlas. Mars trivs bra i skytten som där ges extra boost till kämpaglöden.

Mars i stenbocken 

Disciplinerad, allvarsamt och bestämt. Pålitlig, självständig och målinriktad. Förmåga att prestera och att arbeta hårt. I Stenbockens tecken trivs planeten mars.

Mars i vattumannen

Intellektuell kvickhet, många idéer förknippat med vetenskap och metafysiska. Placerad i vattumannen kan mars också agera rebelliskt eller upproriskt, landa i heta argumentationer. I vattumannens tecken vet mars hur man står upp för sin sak...

Mars i fiskarna 

Känslighet, uppskattar inte gräl. Placerad i fiskarna är mars resurs för att hjälpa andra.  Mycket energi för att materialisera kreativa uttrycket: sång, dans, konst etc…