MARS I TECKEN


 

Mars i väduren är entusiastisk och energisk, hanterar livets utmaningar med självförtroende och positiv attityd. Ger ledaregenskaper och självständighet - en ”go and get it” personlighet med mod, viljestyrka, fysisk uthållighet och handlingskraft.


Mars i oxen kan ge ett yttre som först kan verka fogligt och snällt, men som inte alltid är så medgörlig och mjuk som första anblicken antyder. Placeringen ger viljestyrka och envishet, när bollen väl satts i rullning stoppar inget - ihärdighet ger styrka här!


Mars i tvillingen har många idéer, med fallenhet för att hålla många bollar i luften. En mångsidighet som blandas med ett kvickt och omedelbart intellekt. Den största fienden är tristess. Placerad i tvillingen får mars två svärd, en snabb tunga och en kvick hand.


Mars i kräftan skyddar och vårdar, och bekämpar orättvisor och värnar sitt hemland. Vågar möta inre egna känslor på djupet, lugn styrka som är omtänksam, varm och beskyddande.


Mars i lejonet är orädd och självständig, passionerad och generös. En ledare som gillar att stå i centrum.
Mycket eld energi!


Mars i jungfrun är skarp och analytisk med driv för det perfekta. Gillar scheman och rutiner. Ser snabbt saker och ting som behöver omorganiseras och effektiviseras i omgivningen. En god påminnelse är att inte glömma dela arbetsbördan med andra!


Mars i vågen ger stark önskan om balans, harmoni och rättvisa. I vågens luft tecken är mars främsta vapen idéer och ideal som kommuniceras med stort engagemang för att skipa rättvisa i världen.


Mars i skorpionen är passion, engagemang och beslutsamhet! En välutvecklad intuition och magkänsla som snabbt snappar upp underliggande strömningar. Kan komma med stridigheter, men som förknippas med viljestyrka och civilkurage.


Mars i skytten är öppen, utåtriktad och äventyrlig. Behöver mycket frihet och är en inspirationskälla. En intensitet som kan bli överväldigande för andra, trots om det finns bakomliggande omtanke och ärlighet med det som förmedlas. Mars trivs i skytten som ges en extra boost för kämpaglöd.


Mars i stenbocken ger ett disciplinerat, allvarsamt och bestämt uttryck. Är pålitlig, självständig och målinriktad. Förmåga att prestera och att arbeta hårt! En välplacerad mars!


Mars i vattumannen är intellektuell kvickhet med många idéer runt vetenskap och det metafysiska. Kan agera rebelliskt eller upproriskt, landa i heta argument och debatter. Skräms inte för att stå upp för sin sak!


Mars i fisken är en känslig individ som inte uppskattar gräl eller konflikter, men som besitter många resurser när andra är i behov av hjälp. Mycket energi för att materialisera den inre elden till det kreativa: sång, dans etc…