MÅNEN I TECKEN

 
 
Månen i väduren 

Entusiasm som initierar nya idéer och lösningar in i vardagen. En eldig  position för månen. Heta känslor och passion. Tar sig ann olika projekt som kanalisera energi och upprörda känslor; tapetsera, påta i trädgården eller träna. 

 
 
Månen i oxen

Kroppslig medvetenhet som ger emotionellt lugn och stabilitet. Medan andra måntecken behöver varva ned med alla möjliga avancerade yogaställningar och meditationer går månoxen till saluhallen för att inhandla färska råvaror, tillagar en god middag, och är förnöjd. Astrologiskt anses månen vara i sin gynnsammaste placering i oxen.

Månen i tvillingen

 Gillar att samtala och diskutera allt mellan himmel och jord. Är nyfiken och kvicktänkt, letar efter stimulerande konversationer. Tvillingmånen har humor med lättsam inställning till livet.

Månen i kräftan

Vill vara omgiven av nära och kära. Månar om traditioner och det trygga. Lyhörd för egna och andras känslomässiga behov. Månen trivs i sitt egna tecken(kräftan).

Månen i lejonet

Karisma med positiv syn på livet som behöver mycket uppskattning för att känna sig tillfreds. En njutningsmänniska som trivs i festliga och gemytliga sammanhang. Är stor beskyddarinstinkt och empatisk ledarförmåga.

Månen i jungfrun 

Mental skärpa och praktiska färdigheter, med huvudfokus på att vara till nytta för andra.  Många goda råd och kunskaper som delas med omgivningen. Uppskattar ordning och reda; kategorisera, schemalägga, strukturera och planera.

 

 

Månen i vågen

Söker harmoni, förmågan att snabbt fånga upp andras behov. Varm och hängiven, med omsorg om familj och vänner. Längtan för vackra omgivningar som skapar lugn och ro.

Månen i skorpionen  

Är passion och känslointensitet. Månskorpionen kommer lätt i kontakt med inre själsliga djup, en god människokännare med skarp iakttagelseförmåga. En fin inställd intuition, men är samtidigt sårbar.

Månen i skytten

Äventyraren med stort frihetsbehov. En rastlös själ som kan ha svårt för att finna ro på ett och samma ställe. Är zodiakens vagabond!  En optimistisk plats för månen där något nytt och spännande alltid väntas runt hörnet.

 
Månen i stenbocken

Stort ansvar och självmedvetenhet, stark pliktkänsla med målmedvetenhet. Visar inte alltid  spontant känsloflöde utåt, men besitter ändå stor känslighet. En måne med integritet, tålamod och äkthet.

Månen i vattumannen 

Observant och analytisk. En social ”outsider” som är mer bekväm med idéer och fakta än med dramatiska och intensiva känslor. Föredrar att vårda och stödja med objektivitet analys snarare än att engageras i andras heta känslostormar.

Månen i fiskarna

Mjuk och förstående med empati för andra. Behov av återhämtning, med längtan till avskilda platser. En känslosam placering för månen som kommer med ett drömmande och kreativitet uttryck.