De yttre planeterna Uranus, Neptunus och Pluto åskådliggör personliga och undermedvetna strömningar. Planeterna som utmanar förnuft och intellekt mer än de andra planeterna.
 

URANUS

Uranus förknippas med suveränitet, befrielse och oberoende, men också med det oförutsägbara. Uranus är det chockerande - det som skakar och skärrar för att väcka omedveten slummer - öppnar nya dörrar oavsett om du känner dig beredd eller inte. Uranus är en planet som kan komma med stress och oro, men inte utav elakhet, utan för att en nödvändig och positiv utveckling ska kunna äga rum.

Uranus är aha-upplevelsen som öppnar portar till högre visioner, till andra världar, som tar dig till fjärde och femte dimensionen, eller ännu högre om du är redo. Uranus är (tredje ögat) som förflyttar dig var som helst i universum, till nya dimensioner med nya möjligheter.
Uranus är som science fiction filmen "Interstellar" som tog dig med på resan genom universums maskhål där alla olika världar och tidslinjer samexisterar!

Uranus är originalitet och det excentriska. Planeten som lyfter trycket att ”bete sig rätt”, eller i enlighet med bestämda normer.
Med det sagt, är det uranus i horoskopet som visar var du har störst behov att uttrycka individualitet. Vad och var du behöver bryta dig, loss och ur, för att komma närmare egen sanning!
HÄR LÄSER DU OM DE ANDRA PLANETERNA