VENUS I TECKEN

 
Venus i väduren

Uppskattar romantik, söker stämningsfulla, lekfulla och passionerade möten, månar samtidigt egen frihet och oberoende.

Venus i oxen

Vet sitt värde och resurser. Söker det stabila, men attraheras samtidigt av det mystiska och hemlighetsfulla. Attraktion för allt som går att njutas; god mat, skön musik, vackra omgivningar och massage, en lista som kan göras lång när venus placerat sig i sinnliga oxen...

Venus i tvillingen

Flirtigt och med god kommunikationsförmåga. En taktfull konversatör som  håller avstånd från konflikt. Kommunikationstalang som skänker det lugna och trygga in i sociala situationer och sammanhang.

Venus i kräftan

Ger familjen huvudrollen, återvänder gärna hem till en lugn och skön miljö där nära och kära befinner sig. Mycket värme och omsorg för familjen...

 
Venus i lejonet

Generös och flärdfull. Vill känna sig extra speciell, särskilt i närrelationer. Kan ”morra” högljudd när andra inte lever upp till förväntningar, samtidigt som lojaliteten är stor, speciellt för nära och kära.

 
Venus i jungfrun

 En dubbelsidig placering. Är kreativitet och förnöjsamhet. Troligt är att det finns ”kärleksaffärer” med en hobby, böcker, eller med något annat som attraherar och intresserar. Venus i jungfrun är praktisk, det finns så mycket som behöver tas hand innan det finns tid för romantik.

Venus i vågen

Är fylld kalender, vältalig och populär. Upprätthåller harmoni i relationer. Vågens tecken förstärker venus gynnsamma kvaliteter eftersom venus befinner sig i sitt eget hem (venus styr vågens tecken).

 

Venus i skorpionen

Intensitet, glöd och passion. Längtan för suveränitet, men också djup känslomässig närhet. Känsloengagemang och sårbarhet. 

Venus i skytten

Gillar resor och uppskattar nya kulturer. Söker spirituell och befaren partnern att utforska världen tillsammans med. Uppskattar frihet...

Venus i stenbocken

Känslomässig återhållsamhet, men som bibringar stabilitet. Venus i stenbocken är lojalitet och pålitlighet, en ansvarsfull placering för venus.

Venus i vattumannen

Hittar vänskap i alla möjliga tänkbara situationer. En person som trivs i gruppsammanhang. Söker sig till vänner och partners för intellektuell stimulering och uppskattar frihet.

 
Venus i fiskarna

Vid förståelse och välutvecklad empati. En placering som förstår poesi och naturens läkande kraft från djupaste djup.