VENUS I TECKEN

 

Venus i väduren uppskattar det romantiska, söker stämningsfulla och passionerade möten, men också lekfull utmaning. Månar samtidigt om egen frihet och oberoende.


Venus i oxen vet sitt värde och vilka resurser som besitts. Söker det stabila, men attraheras samtidigt av det mystiska och hemlighetsfulla. Attraktion för allt som går att njutas; god mat, skön musik, vackra omgivningar och massage. Ja, listan kan göras lång när venus placerat sig i detta sinnliga tecken!


Venus i tvillingen är flirtigt med god kommunikationsförmåga. En taktfull konversatör som håller sig borta från konflikt. En kommunikationstalang som skänker lugn och trygghet in i de flesta sociala situationer och sammanhang.


Venus i kräftan ger familjen huvudrollen, vill återvända hem till en lugn och skön miljö, med nära och kära. 
Värme och mycket omsorg för familjen.


Venus i lejonet blir generös och flärdfull. Behov av att känna sig extra speciell, särskilt i närrelationer. Kan ”ryta” högt när andra inte lever upp till förväntningar, samtidigt som lojaliteten är stor för nära och kära.


Venus i jungfrun är en dubbelsidig placering. Ger kreativitet och upprymdhet. Troligt är att det finns ”kärleksaffärer” med en hobby, böcker, eller med något annat som attraherar intresset. Venus i jungfrun är praktisk, det finns så mycket som behöver tas hand innan det finns tid för det romantiska.


Venus i vågen ger en fylld kalender. Är vältalig och populär. Skicklig på att upprätthålla harmoni bland partners och vänner. Vågens tecken förstärker venus gynnsamma kvaliteter eftersom venus här befinner sig i sitt eget hem.


Venus i skorpionen bär intensitet, glöd och passion. Längtan för suveränitet, men också djupt behov av känslomässigt närhet. Ger känsloengagemang, men också sårbarhet.


Venus i skytten gillar resor och uppskattar nya kulturer. Venus placerad i skytten söker en spirituell och befaren partner att utforska världen tillsammans med. Värdesätter frihet, söker sig därmed till andra som har samma längtan för det genuina och naturliga.


Venus i stenbocken är känslomässig återhållsamhet, men som också bibringar stabilitet in i relationer. Venus i stenbocken ger lojalitet och pålitlighet, känner fullt ut sitt ansvar.


Venus i vattumannen är social och hittar vänskap i alla möjliga tänkbara situationer. En person som trivs i gruppsammanhang. Söker vänner och partners som bringar intellektuellstimulering, men också frihet.


Venus i fiskarna är förståelse och välutvecklad empati, som känner poesi och som förstår naturens läkande kraft på djupaste djup.