VENUS I TECKEN

 

Venus i väduren uppskattar det romantiska, söker stämningsfulla och passionerade möten, men också lekfull utmaning. Månar om frihet och oberoende.


Venus i oxen vet sitt värde och de resurser som besitts. Söker det stabila, men attraheras samtidigt av det mystiska och hemlighetsfulla. Attraktion för allt som går att njutas; god mat, skön musik, vackra omgivningar och massage. Ja, listan kan göras lång när venus placerat sig i sinnliga oxen!


Venus i tvillingen är flirtigt med god kommunikationsförmåga. En taktfull konversatör som håller sig borta från konflikt. Kommunikationstalang som skänker lugn och trygghet in i de flesta sociala situationer och sammanhang.


Venus i kräftan ger familjen huvudrollen, vill återvända hem till en lugn, skön miljö dit där nära och kära finns. 
Värme och omsorg, speciellt för familjen.


Venus i lejonet är generös och flärdfull. Behov av att känna sig extra speciell, särskilt i närrelationer. Kan ”morra” högljudd när andra inte lever upp till förväntningar, samtidigt som lojaliteten är stor, speciellt för nära och kära.


Venus i jungfrun är en dubbelsidig placering. Är kreativitet och upprymdhet. Troligt är att det finns ”kärleksaffärer” med en hobby, böcker, eller med något annat som attraherar och intresserar. Venus i jungfrun är praktisk, det finns så mycket som behöver tas hand innan det finns tid för det romantiska.


Venus i vågen ger fylld kalender. Är vältalig och populär. Skicklig att upprätthålla harmoni bland partners och vänner. Vågens tecken förstärker venus gynnsamma kvaliteter eftersom venus placerad här befinner sig i sitt eget hem.


 

Venus i skorpionen bär intensitet, glöd och passion. Längtan för suveränitet, men också djupt behov av känslomässigt närhet. Ger känsloengagemang, men är också sårbarhet.


Venus i skytten gillar resor och uppskattar nya kulturer. Venus placerad i skytten söker en spirituell och befaren partner att utforska världen tillsammans med. Värdesätter frihet, söker sig därmed till andra med längtan för det genuina och naturliga.


Venus i stenbocken är känslomässig återhållsamhet, men som samtidigt bibringar stabilitet in i relationer. Venus i stenbocken ger lojalitet och pålitlighet, en ansvarsfull placering för venus.


Venus i vattumannen är social, hittar vänskap i alla möjliga tänkbara situationer. En person som trivs i gruppsammanhang. Söker vänner och partners för intellektuell stimulering och som erbjuder frihet.


Venus i fiskarna är förståelse och välutvecklad empati för alla levande varelser. En placering som känner poesi och som förstår naturens läkande kraft från djupaste djup.